Intervenție de urgență pe Transfăgărășan! Bărbat în stare critică, după ce i s-a făcut rău la volan

de | 05.09.2024 13:03 | Județean, Eveniment, Importante

Un bărbat de 67 ani se află în stare critică după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea pe Transfăgărășan.

Bărbatul se afla la volanul autoturismului său, iar la un moment dat i s-a făcut rău și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând cu mașina într-un parapet.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:00, iar norocul acestuia a fost că tocmai atunci trecea prin zonă o echipă de salvamontiști.

Salvatorii au mers imediat la autoturism, unde l-au găsit pe bărbat inconștient. În sprijinul acestora s-a deplasat și echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

e51ea67e 8880 43f3 8a95 b4cd2249be4e - Intervenție de urgență pe Transfăgărășan! Bărbat în stare critică, după ce i s-a făcut rău la volan

Având în vedere starea critică a pacientului și dificultatea accesului în zona montană, a fost solicitat un elicopter SMURD pentru transportul rapid al acestuia la o unitate spitalicească de urgență.

Până la sosirea elicopterului, salvatorii i-au acordat primul ajutor medical.

12184a71 f137 47cc a433 5753adc54c31 - Intervenție de urgență pe Transfăgărășan! Bărbat în stare critică, după ce i s-a făcut rău la volan

Din fericire, victima a fost stabilizată, iar în aceste momente este transportată la spitalul din Brașob cu ajutorul elicopterului SMURD.

Sursă foto: Salvamont Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteștean de 55 de ani amendat pentru că și-a aruncat gunoaiele din mașină pe jos

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Salvamont | Transfăgărășan