Intervenție a Poliției Locale Pitești. Persoană salvată de la înec!

de | 27.06.2023 14:25 | Știri, Administrație, Lifestyle, Pitești

Un agent al Poliției Locale Pitești din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente a salvat de la înec un cetățean. Omul a fost ulterior preluată de un echipaj SMURD pentru acordarea primelor îngrijiri medicale necesare. Cum a ajuns cetățeanul în râul Argeș nu se știe, deocamdată.

Astăzi, 27 iunie 2023, în jurul orei 07:50, un apel de urgență prin numărul de telefon 112 a semnalat că o persoană se află în apa râului Argeș, arată cei din administrația locală din Pitești. Persoana în cauză era aproape acoperită de apă și, probabil, într-o stare de imobilitate. Prompt, echipaje ale Poliției Naționale și ale Poliției Locale au intervenit în zona respectivă.

”Un agent al Poliției Locale din cadrul Biroului Intervenție la Evenimente a reușit să scoată persoana din apă, iar aceasta a fost ulterior preluată de un echipaj SMURD pentru acordarea primelor îngrijiri medicale necesare. Eforturile și promptitudinea acestor echipe de intervenție au jucat un rol crucial în salvarea vieții persoanei în pericol. Autoritățile vor continua investigațiile pentru a determina circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident și a putea preveni astfel de situații în viitor. Vă reamintim că este important să respectăm măsurile de siguranță în apropierea apelor și să acționăm cu responsabilitate pentru a evita astfel de incidente”, arată administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova –  Pitești. În cât timp sunt gata lucrările

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole