Intervenție a pompierilor argeșeni la un incendiu din localitatea Miroși

de | 01.08.2024 15:12 | Eveniment, Județean

Pompierii argeșeni intervin de asemenea și la un alt incendiu de vegetație uscată precum și la o anexă în localitatea Miroși.

La locul solicitării se deplasează pompierii de la Punctul de Lucru Izvoru.

Amintesc pe această cale faptul că la aceste tipuri de arderi, flăcările se întind cu repeziciune pe o suprafață foarte mare de teren, fiind întețite de vânt și favorizate de vegetația uscată, iar salvatorii depun un efort considerabil pentru a opri propagarea arderii către păduri, alte terenuri și zonele locuite.

Totodată arderile necontrolate de vegetație sunt interzise și duc la sancțiuni.

Arderea miriștilor, turbăriilor, litierelor pădurii, stufului, tufărișurilor sau vegetației ierboase este strict și constituie contravenții, sancționându-se cu amendă de la 7.500 lei (RON) la 15.000 lei (RON), pentru persoane fizice, și de la 50.000 lei (RON) la 100.000 lei (RON), pentru persoane juridice.”, informează IPJ Argeș.

 

Revenim cu informații

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/incendiu-izbucnit-teren-cartierul-craiovei-intervin-pompierii-pitesteni-180286/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Izvoru | Miroși

Ultimele articole