Investiție de 2 milioane de euro în educație. Grădinițele din Mioveni și Davidești au început să primească mobilier nou

de | 18.09.2024 10:05 | Mioveni, Administrație

Atenție, copii și părinți. Primăria din Mioveni anunță că proiectul finanțat prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15 – Educație, va aduce dotări moderne și necesare în unitățile de învățământ din Mioveni și comuna Davidești.

Proiectul are ca scop îmbunătățirea condițiilor de învățare și creșterea accesului elevilor la resurse educaționale moderne. Marți, administrația locală din Mioveni a anunțat că a  primit primele livrări de mobilier destinat grădinițelor, un pas semnificativ în drumul spre modernizarea și optimizarea procesului educațional.

Sursă foto: FB Primăria Orașului Mioveni.

”Suntem bucuroși să anunțăm că, în cadrul proiectului finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15 – Educație, unitățile de învățământ din Mioveni și comuna Davidești vor beneficia de dotări moderne în valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Proiectul ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe” vizează îmbunătățirea condițiilor de învățare și creșterea accesului elevilor la resurse educaționale moderne.

Recent, a sosit o parte din mobilierul destinat grădinițelor, marcând un pas important în direcția modernizării și optimizării procesului educational”, au precizat cei din adminstrația locală din Mioveni.

Sursă foto: FB Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Siguranța pacientului după ce pleacă de la spital depinde de rigurozitatea lui de a urma tratamentele medicale…”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Davidești | educație | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole