O investiție nouă la Pitești. Când va fi gata terenul de sport multifuncțional din Prundu

de | 17.07.2023 15:08 | Administrație, Lifestyle, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță că s-a semnat contractul pentru amenajarea unui teren de sport multifuncțional în cartierul Prundu, o investiție propusă în cadrul bugetării participative. Durata de execuție a lucrărilor este de un an, ceea ce înseamnă că în 2024 pe vremea aceasta, tinerii piteșteni se vor putea bucura de acest teren.

Astăzi, 17 iulie 2023, la Primăria Pitești, a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiții: ”Amenajare teren de sport multifuncțional, cartier Prundu, strada Horia Cloșca și Crișan”, proiect propus de cetățeni în cadrul bugetării participative. Executantul lucrării este SC KITISAB EUROCOMPLEX SRL, iar valoarea contractului este de 429.369,85 lei, inclusiv TVA. Prin soluția aprobată, proiectantul a propus amenajarea unui teren de sport multifuncțional, cu o suprafață totală ocupată de 542.08 mp, din care suprafața de joc este 439.11 mp.

Terenul, supravegheat video

Potrivit informării administrației locale din Pitești, suprafața terenului de sport este compusă din:

  • strat uzură – gazon artificial cu înălțimea firului de iarbă de 22mm; polietilenă 100%, culoare verde – pe suprafața de 542 mp;
  • strat suport – placă beton slab armat – grosime 15 cm C16/20 armat cu plasă sudată STNB Ф8x100x100;
  • strat drenant din balast – 15 cm pământ compactat.

Împrejmuirea terenului, în lungime totală de 96.80m (inclusiv poarta de acces), se va realiza din structură metalică (stâlpi și rigle de țeavă rectangulară) cu înălțimea de 5 m, cu închideri din plasă de sârmă împletită până la înălțimea de 4 m. De la cota 4 m până la 5 m, închiderile se vor face cu plasă din polietilenă. Poarta de acces va avea lățimea de 1m. Pentru iluminatul pe timp de noapte, au fost prevăzute 4 corpuri de iluminat cu LED cu panouri fotovoltaice, care se vor monta pe cei 4 stâlpi ai împrejmuirii. Terenul va fi prevăzut cu sistem de supraveghere video. De asemenea, terenul va fi dotat cu porți de fotbal, coșuri de baschet și fileu pentru tenis, precum și cu 6 bănci. Accesul pe teren se va face printr-o poartă pietonală cu lățimea de 1 m, direct din strada Cornel Chiriac. Accesul va fi amenajat cu pavele pe strat suport de beton, pe o suprafață de 6 mp (L=3m, l=2m). Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.

Valoarea investiției este de 429.369,85 lei inclusiv TVA

”Vor începe lucrările la terenul de sport multifuncțional din cartierul Prundu, investiție propusă și votată de cetățeni în cadrul bugetării participative!

Terenul, ce va fi construit pe strada Horia Cloșca și Crișan, are suprafața acoperită cu gazon artificial, este dotat cu porți de fotbal, coșuri de baschet, fileu pentru tenis, sistem de supraveghere video, iluminat nocturn și 6 bănci.

Contractul de lucrări a fost semnat astăzi, 17 iulie 2023, cu firma câștigătoare a licitației, o societate cu mare experiență în domeniu – Kitisab Eurocomplex SRL (terenurile CSA Steaua București, Club Sportiv Concordia Chiajna, ternul de sport din sectorul 3 București sau Marcea Sport din Ștefănești) și care ne-a promis că va finaliza nu în 12 luni, cât este termenul, ci până la 1 octombrie anul acesta!

Valoarea investiției este de 429.369,85 lei inclusiv TVA”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Adrian Dumitru Bughiu, reales președinte al Comitetului de Masiv pentru Grupa de Munți Făgăraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole