Investiţii în modernizarea instituţiilor publice din comuna Bogaţi

de | 12.09.2024 14:56 | Din ediția tipărită, Administrație, Rural

Primăria Bogaţi are în derulare în acest moment mai multe proceduri de achiziţie publică, prin intermediul cărora instituţiile publice din localitate vor fi modernizate. Pe de o parte, se doreşte dotarea unităţilor de învăţământ din comună cu echipamente moderne şi mobilier nou şi, pe de altă parte, se urmăreşte reabilitarea energetică a sediului primăriei.

În iulie, Primăria Bogaţi a lansat licitaţia pentru furnizarea de echipamente digitale necesare dotării şcolilor şi grădiniţelor din comună, urmând să fie cumpărate table inteligente, laptopuri, imprimante etc. pentru 20 de clase (5 săli preșcolar, 9 săli primar, 6 săli gimnazial), pentru un laborator de informatică, un laborator de științe, un cabinet aria curriculară limbă și comunicare, precum şi pentru un cabinet de consiliere psihopedagogică. Pentru contractul cu o valoare estimată de 576.379 lei (fără TVA) au depus oferte cinci firme, acestea fiind în evaluare.

În urmă cu două săptămâni, Primăria Bogaţi a lansat şi licitaţia pentru achiziţia de mobilier nou pentru sălile de clasă din şcoli şi grădiniţe, în valoare de 542.587,60 lei (fără TVA), ultima zi de depunere a ofertelor fiind 10 septembrie.

În ceea ce priveşte proiectul „Creșterea eficienței energetice la Primăria Comunei Bogați din Comuna Bogați, Județul Argeș”, acesta a fost de asemenea scos la licitaţie pe 20 august, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 3.291.931,23 lei (fără TVA). În cadrul acestui proiect vor fi izolaţi termic pereţii exteriori, se va înlocui tâmplăria, se vpr executa lucrări de izolare a pardoselii, de reabilitare şi modernizare a instalaţiilor de iluminat, vor fi montate panouri fotovoltaice şi panouri solare pentru producerea energiei termice, şi vor fi realizate sisteme de ventilaţie şi climatizare. 16 septembrie este ultima zi când se mai pot depune oferte pentru acest proiect.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Festivalul Omeniei”, prilej de sărbătoare la Bogați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Comuna Bogați | Ion Gârleanu

Ultimele articole