Ion Georgescu: „O primăvară însorită și plină de dragoste și bucurii!”

de | 01.03.2023 08:48 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Mioveni

În fiecare an, la data de 1 martie, românii celebrează sărbătoarea Mărțișorului, prin care este marcată sosirea primăverii.

Cu acest prilej, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, a transmis un mesaj în mediul online, adresat tuturor doamnelor și domnișoarelor:

 Mărțișorul este pentru noi nu numai o tradiție, ci și un simbol care ne aduce aminte să apreciem lucrurile mici, dar pline de semnificație: un buchet de ghiocei, un zâmbet sincer, o rază de soare.
Acum, în prag de primăvară, conducerea Primăriei Mioveni transmite tuturor doamnelor şi domnişoarelor, fiicelor, mamelor și bunicelor cele mai sincere urări de sănătate şi fericire, împletite cu alese sentimente de preţuire.
O primăvară însorită și plină de dragoste și bucurii, iar spiritul blând și cald al zilei de 1 Martie să vă însoţeasc pretutindeni
La Mulţi Ani !”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Mioveni