Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Pitești: ”Plan de mobilitate urbană durabilă pe bune”

de | 30.05.2024 10:44 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești, vine în fața cetățenilor cu un proiect de infrastructură concret pentru un Pitești Modern. Moșteanu susține că reevaluarea sistemului de semaforizare, mărirea flotei de autobuze și microbuze, dezvoltarea de noi rute și piste de biciclete, modernizarea străzilor, sunt doar câteva dintre măsurile propuse pentru a duce la scăderea numărului celor care folosesc mașina ca unic mijloc de transport.

”Plan de mobilitate urbană durabilă pe bune.

Orașul nostru devine tot mai aglomerat. Proiectele de infrastructură de până acum au fost gândite pompieristic, fără un plan integrat. Lipsa trotuarelor, a pistelor de bicicletă și a unei rețele de transport public eficient sunt probleme reale ignorate ani de zile de PSD-iștii care au condus Primăria Pitești.

Planul meu pentru Pitești:

  • Reducem traficul: Reevaluarea sistemului de semaforizare, mărirea flotei de autobuze și microbuze, dezvoltarea de noi rute și piste de biciclete, modernizarea străzilor – toate aceste măsuri vor duce la scăderea numărului celor care folosesc mașina ca unic mijloc de transport.
  • Un plan integrat pentru transport public și infrastructură:

♦ Mărirea și îmbunătățirea flotei de transport public cu rute noi și orare precise.

♦ Integrarea în sistemul de transport metropolitan pentru conectarea cu localitățile din jur.

♦ Crearea de benzi unice pentru transportul în comun pentru o circulație mai fluentă.

♦ Construirea de parcări supra și subterane fără a afecta spațiile verzi.

♦ Realizarea unui Masterplan pentru circulația bicicletelor și construirea de parcări rezidențiale pentru biciclete.

♦ Trenul metropolitan Pitești – Mioveni

  • Infrastructură rutieră:

♦ Proiecte majore de infrastructură pentru decongestionarea traficului. Podul Lânăriei – Sticlelor în Prundu, pod peste Argeș la capătul drumului expres Pitești – Mioveni, revitalizarea fostei centuri a Piteștiului și realizarea străzii de legătură între Calea Bascovului – C-tin Brâncoveanu – Bascov.

Piteștiul trebuie să fie un oraș modern și accesibil pentru toți locuitorii săi. Pe 9 iunie, alege un Pitești Modern!”, a transmis Ionuț Moșteanu pe pagina de Facebook.

Găsiți aici planul pentru modernizarea Piteștiului.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu: Un Pitești Modern înseamnă să creezi un oraș prosper

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole