Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Pitești: ”Oamenii nu se mai lasă păcăliți”

de | 31.05.2024 16:35 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești, vorbește astăzi cetățeniilor despre proiectele promise de cei de la PSD și PNL în campania din 2012 și care nu au fost făcute. Însă Moșteanu spune că: ”nu mai merge. Oamenii nu se mai lasă păcăliți, internetul are memorie bună și îi ajută pe oameni”.

”Ciolacu a zis azi că vrea să vorbim despre proiecte, planuri, să nu vorbim despre ce nu s-a făcut.

Păi măi Ciolacule, eu vreau să vorbesc despre ce ați promis și nu ați făcut. Pentru că din 4 în 4 ani și voi pesediștii și colegii voștri, peneliștii, vă bazați pe memoria scurtă a cetățenilor și le vindeți aceleași gogoși.

Uite, PSD și PNL promiteau în 2012 în Argeș că până în 2016 vor termina:

– autostrada Pitești – Sibiu

– DN 73 Pitești – Brașov

– a doua centură a Piteștiului

Unde sunt, mă Marcele astea? Ce-ați făcut mă până acum?

La Pitești, primarul vostru, PSD-istul Cristian Gentea, ne-a promis Parc Industrial, fonduri europene pentru realizarea Lunca Argeșului 3, parcări și investiții de 50 milioane de euro în eficientizarea sistemului de termoficare. Și multe altele. Zeci de pagini de promisiuni. N-a făcut nimic. Și acum vine cu ele din nou.

Din 4 în 4 ani veniți cu aceleași proiecte. De fiecare dată i-ați păcălit pe români și cum ați câștigat alegerile v-ați concentrat pe sportul vostru preferat – angajarea pilelor de partid la stat, sifonarea banilor publici către firmele de partid, para-ndărături din contracte publice.

Ei bine, nu mai merge. Oamenii nu se mai lasă păcăliți, internetul are memorie bună și îi ajută pe oameni.

Pe 9 iunie veți primi voturi pe măsura păcălelilor pe care le-ați tras românilor de-a lungul anilor”, a transmis pe pagina de Facebook Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Pitești.

Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

Sursă foto: Facebook Ionuț Moșteanu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu: Un Pitești Modern înseamnă să creezi un oraș prosper

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole