Iulian Călin, candidatul PNL la Ștefănești: ”Cu proiectele noastre sănătoase vom dezvolta orașul”

de | 04.06.2024 13:31 | Ștefănești, Politic

Iulian Călin, candidatul PNL la Ștefănești a fost în zona Zăvoiul Mic pentru a discuta cu cetățenii și a ” ascultat supărările acestor oameni”. Iulian Călin a subliniat că este ”inacceptabil ca în 2024” locuitorii acestei zone să trăiască fără apă curentă, canalizare și asfalt.

”Ștefăneștiul poate și trebuie să fie un oraș în care toți locuitorii să aibă condiții de trai decente. Nu mai putem accepta indiferența! Am fost șocat să văd cum o parte a comunității noastre, mai exact cei care locuiesc în zona Zăvoiul Mic, parte a orașului Ștefănești, a fost uitată complet de actuala administrație în ultimii patru ani. Însoțit de echipa mea liberală și alături de candidatul la Consiliul Local Pitești, Alexandru Florin Postelnecu, am ascultat supărările acestor oameni.

Este inacceptabil ca în 2024, locuitorii acestei zone să trăiască fără apă curentă, canalizare și asfalt – condiții minime pentru un oraș civilizat!

Este timpul să punem capăt acestei nepăsări și să aducem schimbarea pe care o merită Zăvoiul Mic, Ștefăneștiul și întregul județ.

Fac echipă cu Radu Perianu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, iar cu proiectele noastre sănătoase, vom dezvolta orașul și niciun locuitor nu va mai fi uitat.

Pe 9 iunie, intrăm pe calea dreaptă spre o administrație care vă ascultă, care acționează și care aduce schimbarea în bine!”, a subliniat pe pagina de Facebook a PNL Ștefănești Argeș, Iulian Călin, președinte PNL Ștefănești și candidat la funcția de primar al orașului Ștefănești.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook PNL Ștefănești Argeș.

Ciotiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iulian Călin: Echipa mea pentru Consiliul Local este plină de entuziasm și determinare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole