Iulian Călin: ”Facem echipă pentru a aduce dezvoltarea în Ștefănești și în județ”

de | 30.05.2024 13:47 | Ștefănești, Politic

Radu Perianu, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la Consiliul Județean (CJ) Argeș a fost astăzi, împreună cu Iulian Călin, candidatul PNL la Ștefănești, să discute cu oamenii din Golești.

”Orașul Ștefănești a rămas încremenit în timp! Zona metropolitană Pitești are nevoie de dezvoltare economică! Iulian Călin este soluția pentru Ștefănești! #PiteștiTechCity trebuie implementat urgent!

Am fost împreună cu candidatul PNL la Primăria Ștefănești, Iulian Călin, să discutăm cu locuitorii din Golești. Oamenii au reclamant lispa unor condiții decente de viață: lipsa canalizării, costurile mari de racordare la gaze și starea deplorabilă a străzilor și a aleilor adiacente. Acestea sunt problemele reale cu care se confruntă comunitatea.

#PitestiTechCity înseamnă dezvoltare! Este vremea să construim în Argeș! Să avem parcuri industriale, spital nou și servicii medicale de calitate, infrastructură modernă”, a transmis Radu Perianu, pe pagina de Facebook.

”Ștefăneștiul merită să devină un oraș modern”

De acealaltă parte, Iulian Călin, președinte PNL Ștefănești și candidat la funcția de primar al primăriei orașului Ștefănești a subliniat că: ”Lipsa canalizării, costurile mari de racordare la gaze și starea deplorabilă a străzilor și a aleilor adiacente- toate acestea sunt problemele reale pe care locuitorii din Golești, din strada Râului, mi le-au semnalat.

Facem echipă pentru a aduce dezvoltarea în Ștefănești și în județ cu Radu Perianu, candidatul liberal la președinția Consiliului Județean Argeș, și cu Viorel Constantin, candidatul pentru funcția de consilier județean.

Sunt probleme urgente pentru care avem soluții durabile.

De fiecare dată vă ascult cu atenție și știu care vă sunt frământările și nemulțumirile.

Ștefăneștiul merită să devină un oraș modern, unde fiecare cetățean să se bucure de condiții de viață decente și de oportunități de dezvoltare.

Pe 9 iunie doar împreună cu voi putem crea un Ștefănești mai bun!”.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Radu Perianu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ce și-a propus liberalul? Radu Perianu: Pact de colaborare și investiții în infrastructura metropolitan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iulian Călin | Pitești | Primăria Ștefănești | Radu Perianu

Ultimele articole