Un jandarm aflat în timpul liber a salvat doi oameni dintr-un accident pe A1!

de | 23.02.2023 08:40 | Eveniment, Național, Știri

Un accident rutier s-a petrecut seara trecută pe Autostrada A1, iar un jandarm din Capitală a fost acolo se le salveze pe persoanele din autoturism. Eroul nostru se afla în timpul liber la momentul producerii evenimentului.

Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral.

Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul. ”, a transmise, miercuri seară, Jandarmeria Română.

VEZI VIDEO AICI

Jandarmul este maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în seara trecută, a intervenit pentru a ajuta cele două persoane implicate în accident.

Sursa Video Facebook Jandarmeria Română

Sursa Foto Captură Video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un alt cutremur s-a produs în timpul nopții în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Slatina

Ultimele articole