Jandarmul argeșean Alin Nedelescu, în top 5 din Europa la skandenberg

de | 14.05.2024 09:44 | Județean, Importante, Lifestyle

Sergentul major Alin Nedelescu s-a impus la Campionatul European de Skandenberg-Armwrestling. Tânărul jandarm argeșean a reușit să se întoarcă acasă cu locul 4 la categoria 70 kg Seniori.

Sursă foto: IJJ Argeș.

După ce luna trecută a devenit campion național la Skandenberg-Armwrestling, la categoria 70 kg Seniori – brațul stâng și vicecampion național – brațul drept, Alin Nedelescu, un tânăr jandarm argeșean a făcut parte din lotul național care a reprezentat România la Campionatul European. Desfășurat în perioada 03-11 mai, în Slovacia-Bratislava, Campionatul European de Skandenberg-Armwrestling a reunit peste 1000 de sportivi din 27 de țări, în fața cărora Alin a reușit să se impună, ocupând locul 4 la categoria 70 kg Seniori.

De 9 ani face parte din lotul național

Sursă foto: IJJ Argeș. Sursă foto: IJJ Argeș.

Jandarmul argeșean nu este la prima performanță de acest gen, acesta făcând parte din lotul național pentru al nouălea an consecutiv. De asemenea, începând cu anul 2016 și până în prezent, Alin deține un palmares de 25 de titluri de campion național, dublu campion european și vicecampion european, multiplu campion britanic și balcanic, multiplu campion internațional și național, locul 4 la Campionatele Mondiale de Skandenberg-Armwrestling, aceste victorii reprezentând atât recunoașterea talentului său, cât și a muncii grele și a antrenamentelor continue. Sergent major Alin Nedelescu face parte din echipa jandarmilor argeșeni de la începutul acestui an, fiind absolvent al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani în anul 2022. ”Suntem privilegiați să avem alături un astfel de camarad, care aduce prestigiu, atât în plan personal, cât și pentru întreaga echipă a Jandarmeriei Argeș”, transmit cei de la Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul a Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Argeș.

Sursă foto: IJJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicio zi fără vitezomani pe străzile argeșene! Tânăr prins circulând cu 126 de km/h prin localitate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Slovacia

Ultimele articole