Un japonez la FC Argeș

de | 04.08.2024 17:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

FC Argeș are ambiții mari.

Noul președinte, Dani Coman, și-a propus promovarea în Superliga. În acest sens l-a transferat pe Takayuki Seto (38 de ani), fotbalist cu peste 300 de meciuri la nivelul primei ligi. Takayuki a fost pus pe liber de Petrolul, formație pentru care a evoluat în ultimii trei ani.

Japonezul Takayuki Seto este jucătorul Argeșului. Yokoso! Pe când avea 18 ani, Seto a părăsit Nagoya natală și a mers în Brazilia, ca să învețe fotbal la câteva academii de acolo. Timp de doi ani a jucat la Avai, Corinthians și Portughesa, dar când a revenit în Țara Soarelui Răsare nu a reușit să prindă un contract la o echipă profesionistă. A fost sunat în 2007 de un impresar care i-a propus să meargă în România. Din dorința de a juca fotbal, Takayuki a venit în țara noastră. Restul este istorie. (…)  A jucat 474 de meciuri în toată cariera, reușind să marcheze 33 goluri și să ofere 28 de pase decisive. Este jucătorul străin care deține recordul de meciuri jucate în prima divizie a României (344 de meciuri).

 

Mult succes în tricoul alb-violet!”, a transmis clubul FC Argeș.

 

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

HERMES BRĂTIANU – APARTAMENTE NOI ÎN PITEȘTI

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Dani Coman

Ultimele articole