Juniorii susținuți de Bodo și Jean Vlădoiu. ACS Young Boys Topoloveni și-a prezentat lotul!

de | 28.08.2024 22:18 | Lifestyle, Topoloveni

Zi importantă pentru comunitatea locală: ACS Young Boys Topoloveni și-a prezentat lotul. La eveniment au participat oameni importanți din lumea fotbalului, dar și cunoscutul artist Bodo, cel care a dat și imnul echipei.

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, a participat, la prezentarea loturilor ACS Young Boys Topoloveni. La evenimentul unde amfitrion a fost Bodo (cel care a dat și imnul echipei), au fost prezenți și fostul component al Generației de Aur, campionul Jean Vlădoiu, cu Mihai Ianovschi Jr., cu antrenorul academiei „Mircea Rădulescu”, Laurențiu Dumitru, și Marius Priseceanu, care au apreciat sprijinul venit din partea autorităților locale și județene.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș. Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

„Și eu, și președintele Ion Mînzînă, prin Consiliul Judetean Arges, suntem alături de Primărie, susținători ai clubului din Topoloveni care are nouă grupe de copii și juniori și una de seniori care activează în Liga a IV-a. Anul acesta, avem o contribuție de 30.000 de lei pentru activitățile fotbalistice ale acestui club.

Sunt 180 de copii care fac sport, care practică fotbalul, și din acest motiv îi felicit pe președintele Bogdan Marcolea și pe primarul Gheorghiţă Boţârcă pentru că pun inimă în tot ceea ce fac și le dăm asigurări tuturor că vom rămâne parteneri de încredere pentru că sportul înseamnă sănătate și ne dorim foarte mult ca FC Argeș sau CS Mioveni să aibă un număr cât mai mare de fotbaliști crescuți aici, la Topoloveni!”, a transmis Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș, potrivit informăriii publicate pe pagina de Facebook a instituției.

Evenimentul a continuat cu un meci demonstrativ.

Sursă foto: Facebook CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Rebeca Abagiu, jucătoarea legitimată la FC Argeș a jucat în ambele victorii ale României U15

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Mioveni | Topoloveni

Ultimele articole