”BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis”. Începe turneul internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități

de | 07.08.2023 14:29 | Județean, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

A-VI-a ediție a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități – ”BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis” se va desfășura în perioada 8-11 august 2023, la ”Star Arena” Bascov. Conferința de deschidere a evenim,entului a avut astăzi loc la sediul administrației locale din Pitești.

”Piteștiul arată, din nou, că are un cuvânt de spus în sport!

Demonstrăm că există un climat favorabil înaltei performanțe, în general, și în scaun rulant, în special.

A-VI-a ediție a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități – ”BRD Kaufland Argeș Open Wheelchair Tennis” – se va desfășura în perioada 8-11 august 2023, la ”Star Arena” din Bascov! Primăria Municipiului Pitești este partener în organizarea acestui eveniment, unic în România, alături de Consiliul Județean Argeș și de Primăria Bascov.

Îl felicit pe Flavian Crăciun și Asociația „Primii pași spre performanță”, promotori, sub patronajul al Federației Române de Tenis și al Federației Internaționale de Tenis, ai sportului de performanță în rândul tinerilor cu dizabilități!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de aseemnea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 SA. Cristian Gentea: ”Astăzi a fost pus în funcțiune grupul de pompare nou”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole