La volanul unei mașini neînmatriculate, deşi avea permisul anulat. Tânăr din Călinești reținut de polițiști

de | 25.06.2024 16:27 | Eveniment, Importante, Județean

Inconștiență din partea unui tânăr de 33 de ani, din Călinești. A fost reținut de polițiștii argeșeni după ce a prins la volanul unui autoturism neînmatriculat, având permisul anulat. Mai mult decât atât, el a refuzat și testarea cu aparatul etilotest.

În noaptea de 23 spre 24 iunie, în jurul orei 04:00, în timp ce de deplasa pe strada Calea
Câmpulung din Pitești, bărbatul a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au constatat că tânărul de 33 de ani figurează cu dreptul de a conduce anulat.

De asemenea, oamenii legii au mai constatat și faptul că mașina pe care o conducea era neînmatriculată, aceasta având valabilitatea numerelor provizorii expirată.

Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma ispravei sale, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată, el a fost dus la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Portal SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Peste 3.600 de persoane legitimate și 2.758 de autoturisme verificate de polițiștii argeșeni în minivacanță

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Pitești

Ultimele articole