Te-a lăsat mașina în drum? Tracteaz-o cu cei de la Vulcanizarea Service Oprescu

de | 18.12.2023 11:12 | Județean, Anunțuri, Lifestyle

Mașina nu-ți mai pornește? Ai nevoie urgent de cineva specializat care să te ajute? Cei de la Vulcanizarea Service Oprescu beneficiază și de un serviciu de tractări auto în Pitești și în întreaga regiune a Argeșului. Când mașina are nevoie de asistență, cele mai bune soluții le au specialiștii de la Vulcanizarea Service Oprescu.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Indiferent de situația în care te afli – o defecțiune, un accident sau o mașină blocată – echipa de profesioniști calificați și echipată corespunzător de la Vulcanizarea Service Oprescu este pregătită să intervină rapid și eficient pentru a oferi serviciul de tractare auto de încredere. Indiferent de oră sau de ziua din săptămână, aceștia sunt mereu pregătiți să răspundă la apel și să intervină în cel mai scurt timp posibil. Fie că este vorba de un autoturism, o mașină de teren sau un autovehicul greu, ei sunt pregătiți să gestioneze diversele tipuri de tractări auto. În timpul procesului de tractare, se asigură că mașina este tratată cu cea mai mare grijă și protecție, utilizând echipamente speciale și tehnici. Indiferent de locul în care te afli în regiunea Argeșului, aceștia sunt gata să-ți ofere serviciul de tractare auto. Colaborează cu parteneri și rețele de asistență rutieră pentru a asigura acoperirea extinsă și pentru a se asigura că primești ajutorul necesar oriunde te-ai afla.

Astfel, indiferent de tipul de mașină pe care o conduci sau de situația în care te afli, serviciul de tractări auto al celor de la Vulcanizarea Service Oprescu este aici pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie. Echipei de la Vulcanizarea Service Oprescu le pasă de siguranța și confortul tău pe drum.

Tel./ whatsapp pentru programare servicii vulcanizare, etc.: 0733.689.130

Micești, strada Calea Campulung, nr. 74 C, de L-V: 8:00 – 18:00 și sâmbătă de la 8:00 – 13:00.

Site: serviceoprescu.ro. Facebook: Vulcanizare Service Oprescu.

Sursă foto: serviceoprescu.ro și Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Micești | Pitești | Vulcanizarea Service Oprescu