Licitaţie cu miză de 4 milioane euro la Albeştii de Argeş

de | 27.06.2024 08:20 | Din ediția tipărită, Economic, Rural

Aproximativ 4 milioane de euro pune la bătaie Primăria Albeştii de Argeş pentru asfaltarea unui nou lot de drumuri locale. Săptămâna trecută, a fost lansată licitaţia pentru atribuirea contractului de achiziție publică de Servicii de proiectare, asigurarea asistenţei tehnice din partea proiectantului şi execuția lucrărilor de construcții şi instalații pentru obiectivul de investiții „Modernizare drumuri de interes local, în comuna Albeștii de Argeș, județul Argeș”.

Potrivit documentaţiei, străzile care fac obiectul proiectului au lungime totală de 5.669 m. Valoarea totală estimată a acestei investiţii este de 18.956.318,58 lei (fără TVA), termenul-limită pentru depunerea ofertelor fiind 11 iulie. Câştigătoarea licitaţiei va fi desemnată prin aplicarea criteriului „cel mai bun raport calitate-preţ”, unde 70% reprezintă preţul ofertat, iar restul – experienţa echipei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AFACERILE ARGEŞULUI în 2023. Constructorii Selca și Star Trading şi-au dublat businessurile, General Trust a depăşit sfertul de miliard!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole