Litoralul pentru toți 2024. Tarife de la 35 de lei pe noapte

de | 21.05.2024 09:36 | Național, Lifestyle

Vești bune pentru iubitorii de mare. Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social “Litoralul pentru toți”, care va aduce pachete mai ieftine cu până la 70% față de vârful sezonului estival.

An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

Potrivit FPTR,  până în prezent s-au înscris în acest program peste 65 de unități de cazare din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor, cumulat, aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte.

Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă în fiecare an. Este perioada în care prețurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulți turiști reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanță la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârșitul lunii mai, iar turiștii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie și relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toți românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care prețurile sunt mult mai avantajoase. Și în această ediție, am colaborat cu numeroși parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii și condiții de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc și, în același timp, să aducem satisfacție și zâmbete pe fețele turiștilor noștri”, a declarat Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Ajuns la ediţia cu numărul 44, acest program se derulează în perioada 31 mai– 20 iunie 2024 şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoral în extrasezon. Așadar, turiștii vor uita de aglomerație și vor profita de prețuri mici și de zile relaxante pe litoralul romanesc.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul “Litoralul pentru toți” vor fi disponibile pe site-ul www.fptr.ro începând cu data de 20 mai 2024.

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor și operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 35 de lei/ persoană, fiind cel mai ieftin pachet, fără masă.

Cei care preferă stațiunea Mamaia trebuie să aibă în vedere că  prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele. În celelalte stațiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter.

Recomandăm turiștilor care vor să profite de aceste oferte speciale pentru a se bucura de soare, mare și toate frumusețile pe care litoralul românesc le are de oferit să facă deja rezervări, deoarece locurile sunt limitate și se epuizează rapid. Rezervările se pot face direct la hotel, dar și prin intermediul agențiilor de turism. La fel ca în edițiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.”, adaugă reprezentanții FPTR

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între 2 mașini la Coșești! Trei persoane au ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eforie | Eforie Nord | Jupiter | Mamaia

Ultimele articole