Loc de joacă modern în Prundu! Iată cum arată

de | 16.02.2023 17:10 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean, Pitești

Vești bune pentru piteștenii din cartierul Prundu. Primarul Cristian Gentea a anunțat că astăzi un nou spațiu de recreere pentru copii, dar și pentru adulți, a fost finalizat. Spațiul se află pe strada Anghel Saligny din Prundu, în curtea interioară a blocurilor D1-D2-D3!

Locul de joacă, echipat cu mobiler modern și covor de tartan, este amenajat de Prime Kapital, în schimbul celui dezafectat din Bulevardul Republicii, acolo unde este plasat piciorul viitorului pasaj rutier spre cartierul Tudor Vladimirescu. Alături de locul de joacă, Administrația Domeniului Public a dotat cu aparate pentru fitness, un spațiu dedicat sportului în aer liber.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Fac apel, din nou, la piteșteni să păstrăm în bune condiții locul de joacă și spațiul de fitness pentru a beneficia cât mai mult timp de investiția făcută”, a scris Cristian Gentea pe pagina acestuia de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trecere nouă de pietoni, înființată în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: