Lucrări programate. Se oprește curentul în Ștefănești!

de | 13.05.2024 13:34 | Administrație, Ștefănești

Administrația locală din Ștefănești informează cetățenii că în perioada 14 – 15 mai au fost programate lucrări în rețelele electrice și în consecință sunt anunțate întreruperi de energie electrică.

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice la consumatorii casnici şi agenţii economici, fiind executate lucrări programate în rețelele electrice pentru prevenirea și corectarea avariilor, pentru creșterea gradului de siguranță și continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătățirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Marți,14.05.2024 și miercuri, 15.05.2024 vor fi întreruperi de câte 2 minute în intervalul 23.00 – 00:00 pentru următoarele străzi de pe raza orașului Ștefănești:

  • CAVALERULUI;
  • CALEA BUCUREȘTI (DN7).

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteorologice sunt nefavorabile. Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook Priumăria Orașului Ștefănești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Velcea – la bilanţ:  În ultimii patru ani, au fost atrase cele mai mari fonduri europene pentru dezvoltarea oraşului Ştefăneşti, de la Revoluţie încoace

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Drumul Național 7 | Primăria Ștefănești