Se lucrează la spațiul verde

de | 12.09.2024 10:34 | Pitești, Administrație

Toamna a venit la Pitești cu noi lucrări de menținere a spațiului verde. Într-un efort de a îmbunătăți calitatea vieții și de a crea un mediu mai plăcut pentru toți locuitorii, specialiștii de la Salpitflor Green SA au început o amplă campanie de plantare a arborilor și arbuștilor în diferite zone ale orașului.

Autoritățile locale îndeamnă cetățenii să se alăture acestei inițiative, subliniind importanța protejării spațiilor verzi și a unui stil de viață sustenabil.

”Mai mult verde, în Pitești!

Specialiștii Salpitflor Green SA au plantat, în zone diferite ale orașului, arbori și arbuști, amplasați armonios pentru un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru toți!

Să protejăm spațiul verde și să ne bucurăm împreună de un oraș mai frumos!”, transmit cei din administrația locală din Pitești.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În apropierea Parcului Ștrand. Au fost amenajate noi locuri de parcare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Salpitflor Green | Salpitflor Green SA

Ultimele articole