Maestrul Gheorghe Zamfir, invitat special. Cristian Gentea: ”Teatrul de Vară va fi inaugurat pe 9 noiembrie”

de | 23.10.2024 15:02 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea a anunțat că lucrările la Teatrul de Vară din Ștrand și terenul multifuncțional din cartierul Tudor Vladimirescu se apropie de finalizare, înainte de termenul stabilit în contracte. Inaugurarea Teatrului de Vară va avea loc pe 9 noiembrie, cu un concert susținut de maestrul Gheorghe Zamfir și Filarmonica Pitești, la care sunt așteptați cât mai mulți piteșteni. Edilul a subliniat satisfacția privind progresul realizat și angajamentul de a continua proiectele destinate comunității locale.

Sursă foto: FB Cristian Gentea Sursă foto: FB Cristian Gentea Sursă foto: FB Cristian Gentea

”Am văzut din teren cum se apropie de final, înainte de termenele din contracte, lucrările la Teatrul de Vară din Ștrand și terenul multifuncțional din cartierul Tudor Vladimirescu.

Teatrul de Vară va fi inaugurat pe 9 noiembrie, cu maestrul Gheorghe Zamfir, Filarmonica Pitești și alți invitați speciali, eveniment la care vă așteptăm în număr cât mai mare.

Ne place ce am văzut, continuăm proiectele pentru piteșteni!”, a punctat primarul Piteștiului Cristian Gentea, în postarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB CRistian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministerul Muncii anunță: Grila națională de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice a fost revizuită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Filarmonica Pitești | Pitești | Tudor Vladimirescu

Ultimele articole