Mâine, vulturii primesc vizita vicecampioanei CSM Oradea!

de | 18.10.2024 11:49 | Pitești, Administrație

Meci important mâine la Pitești. La doar trei zile după duelul din FIBA Europe Cup, disputat în Polonia, vulturii de la FC Argeș Basketball sunt pregătiți să înfrunte CSM Oradea în etapa a 5-a din Liga Națională Getica 95.

Alb-violeții au fost aproape de o mare surpriză la mijlocul săptămânii, în Grupa E a FIBA Europe Cup. La Stargard, vulturii au pierdut la o singură posesie, scor 65-62. În clasament, FC Argeș are un bilanț de 1/1, iar după acest meci de foc, echipa noastră se va deplasa la Oradea pentru a-i înfrunta din nou pe adversarii de mâine. Meciul are loc sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:00, la Pitești Arena. Pe lângă meci, te așteaptă și concursuri surpriză! Invitatul special al serii va fi Edi Bolbea, un susținător pasionat al alb-violeților și fondatorul trupei ,,Nuanțe”. Biletele sunt disponibile pe biletesmart.ro/pitesti sau la casieria Pitești Arena. Grăbește-te, locurile sunt limitate!

Sursă foto: FB Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Eliminarea stereotipurilor de gen și oferirea de oportunități egale sunt priorități când vorbim despre întărirea pieței muncii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: