O mamă și fiica sa de 3 ani au murit într-un cumplit accident

de | 19.10.2024 23:37 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier s-a petrecut în această seară pe Drumul European 584, între orașul Însurăței și comuna Bărăganul. O femeie de 38 de ani și fiica sa de doar 3 ani, din Brăila, au murit după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de o remorcă, iar apoi a ricoșat în altă mașină.

Conform debraila.ro, în autoturism se afla întreaga familie, formată din tatăl de 39 de ani, aflat la volan, mama și cei doi copii, o fetiță de 3 ani și un băiețel de 6 ani. Accidentul s-a produs când autoturismul a lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor aflat pe același sens de mers, după care a ricoșat pe contrasens și a izbit un alt vehicul, care a fost proiectat pe câmp.

Din nefericire, mama și fetița și-au pierdut viața pe loc. Băiețelul de 6 ani a fost rănit și transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. În urma accidentului, și un bărbat de 28 de ani, aflat în remorca tractorului, a suferit răni și a fost dus la spital.

Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani”, a precizat IPJ Brăila.

Atât conducătorul auto îndoliat, cât și tractoristul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs acest tragic accident.

Sursă foto: debrăila.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu puternic într-o gospodărie din Boțești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila

Ultimele articole