Argeșean de 74 de ani condamnat la închisoare. Ce faptă a săvârşit

de | 07.07.2024 15:17 | Eveniment, Județean

În perioada 1-5 iulie, polițiștii argeșeni au pus în executare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

În urma acestora, șase bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 28 și 74 de ani, au ajuns în spatele gratiilor.

Pentru ce fapte au fost condamnați

Primul mandat îl vizează pe un tânăr de  28 de ani din Hârtiești  care a fost condamnat la 2 ani, 10 luni și 20 zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Al doilea mandat a fost pus în executare pentru un bărbat de 35 de ani, din Boteni, condamnat la 4 ani de închisoare. Acesta a fost arestat în urma săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane.

În spatele gratiilor a ajuns și un bărbat 52 de ani, din Suseni, care este condamnat la 8 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Al patrulea mandat îl vizează pe un bărbat de 74 de ani, din Hârsești. Bătrânul a fost condamnat la 8 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare două Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, privind pe un bărbat și o femeie, ambii din Pitești.

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani închisoare, iar femeia la 2 ani închisoare, ambii ca urmare a săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

Ultimul mandat îl vizează pe un bărbat de 33 de ani, din Călinești. Tânărul a fost condamnat la 1 an, 7 luni și 10 zile de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

Toți cei în cauză au fost încarcerați.”, transmite IPJ Argeș

Sursa foto Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACUM! Trei incendii de vegetație în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Boteni | Călinești | Pitești | Suseni