Manelistul Dani Mocanu – „recital” la ANAF pentru taxele fără număr pe care a uitat să le plătească

de | 30.05.2024 20:30 | Din ediția tipărită, Eveniment, Importante, Lifestyle, Pitești

Miercuri, 22 mai, manelistul Dani Mocanu a fost surprins în sediul Finanţelor Publice Argeş, unde nu s-a dus ca să se intereseze despre noutăţile fiscale apărute în domeniul său de activitate, ci pentru că – susţin surse judiciare – atât el, cât şi veniturile sale ar face obiectul unei ample investigaţii a ANAF, investigaţie ce se desfășoară sub supravegherea DIICOT. Oamenii legii verifică banii – deloc puţini – pe care celebrul manelist i-a câştigat din diverse „activităţi”, inclusiv din monetizarea filmulețelor sale postate pe tik-tok.

Ancheta este destul de amplă, iar sursele judiciare vorbesc despre sume uriaşe de bani, pentru care manelistul este investigat pe fondul suspiciunilor privind sustragerea de la plata impozitelor şi a taxelor aferente către stat. De altfel, Dani Mocanu se afişează în mod frecvent şi ostentativ pe reţelele de socializare cu „cărămizi” de bani în braţe.

postare dani mocanu bani

Problemele se înmulţesc pentru Dani Mocanu

Problemele se înmulţesc, aşadar, pentru controversatul cântăreţ, care este judecat şi pentru tentativă de omor, alături de fratele său, Nando, şi de alţi câţiva amici, după ce în august 2022 au snopit în bătaie un bărbat într-o benzinărie de la marginea Piteştiului.

Dani Mocanu a devenit, se pare, client fidel al oamenilor legii, prima dată intrând în atenţia acestora în 2017, când a fost pus sub acuzare și cercetat pentru organizare de grup infracțional, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane, iar în 2019, numele său a apărut legat de o investigaţie a ANAF. În 2020, din cauza unei melodii postate pe canalul său de YouTube, manelistul a fost cercetat pentru incitare la ură și discriminare, tot în acel an fiind vizat de polițiști şi din cauza faptului că, într-un videoclip de pe pagina lui, a apărut un leu.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De la cătușe pentru permise, în protipendada Capitalei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş | Dani Mocanu

Ultimele articole