MApN: Fragmente de dronă rusească, găsite în apropiere de Periprava

de | 09.09.2024 18:11 | Național, Eveniment

Reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale au anunțat că, duminică, 8 septembrie, forţe ale MApN au desfășurat acțiuni de căutare în județul Tulcea pentru a identifica eventuale fragmente de drone căzute în urma atacurilor rusești asupra unor obiective civile și infrastructură portuară din Ucraina, efectuate în noaptea anterioară.

Echipele MApN, alături de specialiști din Serviciul Român de Informații și Ministerul Afacerilor Interne, au cercetat zona din jurul localității Periprava, unde au găsit fragmente de drone de origine rusească. Aceste fragmente vor fi supuse expertizei conform procedurilor legale, transmit reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale.

În perioada următoare, vor avea loc cercetări și în apropierea localității Caraorman, unde a fost raportată o posibilă zonă de impact.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naţionale au mai transmis faptul că atât aria cercetată în apropierea localităţii Periprava, cât şi posibila zonă de impact din proximitatea localităţii Caraorman se află în zone mlăştinoase, în afara localităţilor şi nu au fost afectate elemente de infrastructură.

Este important de menționat că ambele zone investigate, Periprava și Caraorman, se află în zone mlăștinoase, departe de localități, și nu au afectat infrastructura.

Foto: Captură Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Primele imagini cu dronele rusești care au ajuns în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Afacerilor Interne | Sulina | Tulcea | Ucraina

Ultimele articole