Marcel Ciolacu: ”Vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată”

de | 27.06.2024 17:21 | Național, Politic

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat la şedinţa liderilor social-democraţi europeni (PES) de la Bruxelles. Cu această ocazie Ciolacu a puncta că că familia politică europeană socia-democrată urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE.

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

”Am discutat astăzi la ședința liderilor social-democrați europeni (PES) de la Bruxelles cu șefii de stat și de guvern din Europa despre mesajul puternic transmis de români pentru o Uniune Europeană mai solidară, care să își respecte toți cetățenii.

Familia noastră politică europeană urmează să fie reprezentată mult mai bine în viitoarea structură de conducere a UE și vom continua să depunem toate eforturile necesare pentru ca vocea României să fie ascultată.

În interiorul PES, Partidul Social Democrat este un partid respectat și influent, capabil să reprezinte cu forță și profesionalism interesele românilor”, a transmis Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu

Citiți, de asemenea, pe anchetonoline.ro:

La Lerești a fost sărbătoare. Zilele Comunei și Festivalul Covrigului cu Ou

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bruxelles | Marcel Ciolacu | Vocea României

Ultimele articole