Marcel Ciolacu: ”Mult succes naționalei Germaniei în meciul de mâine. Ne vedem în finală!”

de | 18.06.2024 15:07 | Național, Politic

Premierul Marcel Ciolacu a primit de la premierul guvernului din Bavaria, Markus Söder, un tricou al naționalei germanhe de fotbal. De asemenea, Marcel Ciolacu i-a oferit omologului neamț un tricou galben al naționalei române.

Premierul Marcel Ciolacu a fost primit astăzi de către prim-ministrul Statului Liber Bavaria, Markus Söder. Evenimentul a avut loc la sediul Cancelariei de Stat Bavareze, iar după ceremonie a avut loc o întrevedere tête-à-tête a celor doi lideri și o ședință comună de guvern România-Bavaria.

Sursă foto: Facebook MArcel Ciolacu.

”Legăturile economice, culturale și politice dezvoltate din ultimii 25 de ani fac din Bavaria un partener de încredere al României. Împreună cu Guvernul bavarez ne-am propus să extindem și mai mult colaborarea economică pe zona industrială și energetică. Totodată, am semnat astăzi protocolul de cooperare pentru IMM-uri, precum și pentru exploatarea oportunităților din zona Dunării în contextul provocărilor geopolitice actuale.

Mulțumesc Guvernului bavarez pentru sprijinul acordat în păstrarea valorilor naționale românești prin promovarea limbii și culturii românești în rândul diasporei.

P.S. Îi mulțumesc premierului Markus Söder pentru gestul de prietenie! Mult succes naționalei Germaniei în meciul de mâine. Ne vedem în finală!”, a transmis, în postarea publicată pe pagina de Facebook, premierul Marcel Ciolacu.

Vă reamintim că turneul final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2024 a început, faza grupelor fiind în desfășurare până pe 26 iunie. De altfel, miercuri, 19 iunie, de la ora 19:00 este programat meciul dintre Germania și Ungaria (grupa A, Stuttgart), iar sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00 urmează Belgia – ROMÂNIA (grupa E, Koln).

Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Meciurile UEFA EURO 2024, pe ecranul LED din Piața Primăriei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | Germania | Marcel Ciolacu | Ungaria

Ultimele articole