Marcel Ciolacu: Reluăm procedura de modernizare a bazinului din complexul „Lia Manoliu”

de | 09.08.2024 14:04 | Național, Politic

Premierul României, Marcel Ciolacu, a anunțat că a aprobat toate actele investiției în baza COSR din Izvorani și se reia procedura de modernizare a bazinului din complexul „Lia Manoliu. Aceste declarații vin la scurt timp după ce David Popovici, câștigătorul a două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a vorbit despre starea precară a centrelor de pregătire pentru sportivi la noi în țară, precizând că sportul românesc are nevoie de investiții masive.

”Mulțumesc din nou sportivilor olimpici pentru cele 8 medalii de până acum câștigate la Paris. Acest Guvern trebuie să probeze prin fapte și să asigure sportivilor o infrastructură modernă și condiții optime pentru performanță.

Am aprobat toate actele investiției în baza COSR din Izvorani și reluăm procedura de modernizare a bazinului din complexul „Lia Manoliu”, ambele urmând să fie gata la timp pentru următorul ciclu olimpic.

De asemenea, am completat fondul de premiere pentru medaliații olimpici și aici includem, așa cum am promis, și pe cele două gimnaste, Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu. Ambele merită acest lucru din plin.”, a punctat premierul Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Marcel Ciolacu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum arată noua stație din cartierul Războieni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici | Marcel Ciolacu

Ultimele articole