În zi de mare sărbătoare – printre cetățenii din Săpata, Uda și Beleți-Negrești

de | 16.08.2024 16:04 | Politic, Rural

Joi, de marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, a fost mare bucurie la Săpata, de Ziua Comunei. Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost joi alături de primarul Laurențiu Micu și echipa sa în mijlocul cetățenilor care s-au adunat pentru a sărbători și a se bucura de evenimentele organizate pe stadionul din satul Bănărești. Autoritățile locale au pregătit surprize și momente artistice deosebite, iar Ion Mînzînă i-a oferit primarului Laurențiu Micu o diplomă de excelență în administrație și Trofeul Argeșului.

”Aveți un primar gospodar. Un primar care știe ce are de făcut și cu care colaborăm excelent! Investițiile derulate la Săpata și cele pe care le vom face cu sprijinul Consiliului Județean și al Guvernului condus de Marcel Ciolacu contribuie la dezvoltarea localității. La mulți ani tuturor celor care astăzi își sărbătoresc ziua onomastică, să aibă parte de bucurii, să fie sănătoși, atât ei cât și apropiații lor, și să ne bucurăm împreună de această zi minunată. Să fim mai apropiați, să manifestăm mai multă solidaritate între noi. Împreună putem construi o viață mai bună pentru copiii noștri. Dumnezeu să vă ajute pe toți și să vă dea gândul cel bun!”, a spus Ion Mînzînă, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB PSD Argeș.

”Vă mulțumesc, domnule președinte, și întregii echipe PSD, care sunt mereu alături de noi. Consiliul Județean urmează să modernizeze drumul județean DJ 679, extrem de important pentru noi și întreaga zonă. Este doar un exemplu de investiție majoră pe care CJ o face în infrastructura rutieră”, a spus primarul Laurențiu Micu, potrivit sursei citate.

La Săpata au fost prezenți și deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședintele PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, subprefectul Bogdan Minciunescu, primari, consilieri județeni și consilieri locali.

Aceeași echipă a mers și la Uda, acolo unde președintele Ion Mînzînă și primarul Dumitru Drăgușin au participat la tradiționalul târg de Sfânta Maria Mare și au premiat cuplurile din localitate cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Ion Mînzînă a subliniat colaborarea bună cu autoritățile din Uda și l-a asigurat pe primarul Drăgușin de sprijin total în continuare. Momente de bucurie au fost și la Beleți-Negrești, unde o altă echipă a PSD, condusă de vicepreședintele CJ Argeș Adrian Dumitru Bughiu, a fost alături de primarul Constantin Cătănea și de localnici, trăind împreună bucuria tradițiilor și credinței strămoșești!

Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Nicolae Georgescu și-a făcut bilanțul de mandat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bogdan Minciunescu | Marcel Ciolacu | Remus Mihalcea | Săpata | Uda