Marea a mai făcut o victimă! Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun

de | 10.07.2024 13:20 | Eveniment, Național

O nouă tragedie pe litoralul românesc. Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața după ce s-a înecat în mare.

Nenorocirea s-a întâmplat în zona Steaguri din stațiunea Neptun, relatează radioconstanta.ro

Ieri seară, tânărul a intrat în apă, însă a fost dus de curenți în larg și a dispărut fără urmă chiar sub ochii celorlalţi turişti. Ei au sunat la 112 pentru a cere ajutor. Alarma privind o persoană dispărută în mare s-a dat aproape de ora 20.00.

Imediat, echipaje de scafandri au început căutările persoanei dispărute în apele mării, însă trupul tânărului nu a fost găsit. Căutările au fost suspendate la lăsarea întunericului.

Potrivit sursei citate, în timpul misiunii, a fost evitată o altă tragedie. Scafandrii au salvat de la înec o tânără de 18 ani, din Republica Moldova. Intrase cu doi prieteni în apă, între Jupiter şi Neptun, însă ea nu a mai putut ieşi.

Azi dimineață, începând cu ora 07.10, căutările au fost reluate cu 17 scafandri, o ambarcațiune și un echipaj de prim ajutor. În jurul orei 12.00, aceștia au reușit să găsească trupul neînsuflețit al tânărului. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru el.

Foto: replicaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne după gratii. Cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu i-a fost respinsă de Judecătoria Mangalia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Jupiter | Neptun | Republica Moldova

Ultimele articole