Mario Fresh și Antonia au cântat pentru brădeni, de ziua lor!

de | 01.06.2023 10:05 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Sâmbătă, 27 mai, comuna Bradu a fost în sărbătoare. La ora 13.00, s-a dat startul maratonului de spectacole pregătite pentru această zi festivă.

Bradu

Programul a fost deschis de către copiii frumoși și talentați din cadrul comunității, elevii școlilor din comuna Bradu, care au pregătit o serie de momente artistice, încântând publicul prezent. De asemenea, pe scenă au urcat și gimnastele de la Clubul Sportiv Bradu, care au reușit să aducă o mulțime de titluri în localitate, obținute la concursuri naționale și internaționale.

bradu ziua comunei - Mario Fresh și Antonia au cântat pentru brădeni, de ziua lor!

Ca și anul trecut, și la această ediție au fost promovați în primul rând artiștii locali. De această dată au încântat spectatorii Claudia Șerbănescu și Diana Călinescu, două interprete de muzică populară din Bradu, care au evoluat de la an la an. Acestea, alături de rapsozi îndrăgiți de iubitorii cântecului popular românesc respectiv Olguța Berbec, Constantin Lătărețu și Steliana Sima au creat un adevărat regal folcloric la Ziua Comunei Bradu.

bradu gimnaste premiate - Mario Fresh și Antonia au cântat pentru brădeni, de ziua lor!

Și vedetele muzicii pop au fost prezente la Bradu, Mario Fresh, Antonia și Andrei Bănuță au făcut senzație cu hiturile lor, care au fost fredonate de către spectatori, într-o atmosferă electrizantă. Întregul spectacol a fost prezentat de cunoscutul om de radio, Daniel Buzdugan, matinalul de la Radio ZU.

La acest moment festiv, Primăria Bradu a avut o festivitate de premiere a celor mai longevive cupluri, la aniversarea Nunții de Aur. De asemenea, au fost premiate și fetele de la lotul local de gimnastică și cei mai importanți agenți economici din comună.

Dan Stroe Bradu - Mario Fresh și Antonia au cântat pentru brădeni, de ziua lor!

Primarul Dan Stroe – plachetă de excelență pentru întreaga sa activitate

O prezență nelipsită din mijlocul comunității a fost edilul Dan Stroe, care și-a primit numeroșii oaspeți. Acesta a primit, în numele comunității, mesaje de felicitare și încurajări pentru a continua proiectele începute de dezvoltare a infrastructurii locale. Printre cei care au luat cuvântul la Ziua Comunei Bradu a fost președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.

În fiecare an particip cu plăcere la Ziua Comunei Bradu, una dintre cele mai dezvoltate localități din județul Argeș.

 

Le mulțumesc primarului Dan Stroe și consilierilor locali, pentru că au făcut totul pentru ca localitatea lor să semene atât de mult cu una la standarde europene. Au multe proiecte în derulare, îi felicit pentru ele și îi asigur de tot sprijinul Consiliului Județean Argeș. De altfel, la Bradu, sunt mai multe proiecte comune atât cu Primăria Municipiului Pitești, cât și cu Consiliul Județean Argeș.

 

Felul în care primarul Dan Stroe a înțeles că trebuie să lucreze pentru binele comunității este unul dintre motivele pentru care astăzi am fost atât de mulți colegi din administrație și din PSD Argeș la Bradu.”, a fost mesajul transmis de către Ion Mînzînă, care i-a și oferit primarului Dan Stroe o plachetă de excelență pentru întreaga activitate desfășurată în slujba comunității din Bradu.

Bradu Ion Minziana - Mario Fresh și Antonia au cântat pentru brădeni, de ziua lor!

Au mai fost prezenți pe scenă: prefectul Radu Perianu, edilul Piteștiului, Cristian Gentea, senatorul Cristina Stocheci, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședinții CJ Argeș, Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilierii județeni Diana Lupaș, Cristina Popa, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Monalisa Ioniță, Vasile Negoescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan și primari din localitățile învecinate.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole