Marti, 13, zi cu ghinion pentru un șofer din Câmpina! Prins beat la volan, pe străzile din Argeș

de | 14.06.2023 15:38 | Știri, Eveniment, Județean

Un șofer de 46 de ani, din Câmpina, județul Prahova, care a băut o cantitate mare de alcool și apoi s-a urcat la volan, a rămas fără permisul de conducere. În plus, acesta s-a ales și cu dosar penal.

Bărbatul se deplasa pe DN 7, pe raza comunei Bascov când a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii argeșeni.

De asemenea, el a fost testat și cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost dus la un spital pentru a i se recolta probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ziua de 13 iunie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 46 de ani, din Câmpina, județul Prahova, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza comunei Bascov, în timp ce se afla sub influența alcoolului.”, transmite IPJ Argeș

În acest caz a fost întocmit dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

foto descriptiv botosaneanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr piteștean, reținut de polițiști după ce a furat un telefon mobil!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bascov | Câmpina | Drumul Național 7 | Prahova

Ultimele articole