Marți, în Piața Primăriei. Vlăduța Lupău vine la Pitești!

de | 20.05.2024 13:25 | Pitești, Lifestyle

Seria evenimentelor pregătite de administrația locală continua cu un spectacol de munzică populară, unde cap de afiș este interpreta Vlăduța Lupău.

De asemenea, ”Zilele Piteștiului – Pitești Fest”, ediția a 32-a continuă marți cu slujbă religioasă specială: Sfânta Liturghie și Te Deum, la Biserica ”Sfinții Împărați Constantin și Elena”, între orele 09:00 – 11:00.

De la 16:30 – 20:00 – spectacol de muzică populară autentică, deschis de studenți și profesori ai Catedrei de Muzică de la Universitatea Politehnica – Centrul Universitar Pitești, urmați de recitaluri ale invitaților speciali: Olguța Berbec, Vlăduța Lupău și Nicolae Gribincea, alături de Ansamblul etnofolcloric „Plăieșii” și de Orchestra „Doina Argeșului”, în Piața Primăriei. De asemenea, în toată această perioadă, amatorii de specialități gastronomice se vor bucura și de Street Food Festival, în zona pietonală și în Piața Primăriei, dar și de alte surprize din categoria ”divertisment”, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Piața Primăriei. Astăzi se deschide ”capsula timpului”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Constantin și Elena | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole