O maşină condusă de un tânăr de 20 de ani s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod şi gardul a două case!

de | 02.04.2023 10:17 | Știri, Eveniment, Județean

Un șofer în vârstă de 20 de ani a intrat, sâmbătă seara, cu maşina într-un cap de pod, apoi a lovit două curţi şi s-a răsturnat, în apropiere de Buzău imobile, în apropiere de Buzău.

Mașina se deplasa pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat și era condusă de un șofer în vârstă de 20 de ani a părăsit sâmbătă noaptea partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat.

De asemenea, încă două persoane care se aflau în autoturism au fost rănite. Este vorba despre doi minori de 16 și 17 ani.

Autoturismul condus, pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat, de un șofer în vârstă de 20 de ani, din Valea Râmnicului, a părăsit partea carosabilă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod și cu gardul a două imobile, apoi s-a răsturnat”, informează IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, conform Antena 3 CNN.

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer căutat de polițiști, după ce a intrat cu mașina pe spațiul verde!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole