Măsuri pentru creșterea siguranței în trafic a bicicliștilor, la Pitești!

de | 05.07.2024 11:58 | Administrație, Pitești

Administrația locală din Pitești vine cu informații utile pentru șoferi: de luni, 08 iulie, vor fi puse în funcțiune noi semafoare cu lămpi electrice pe Bulevardul Petrochimiștilor, în zona: bl. B4, sc. E – bl. B8 – Farmacia Catena.

Pentru a preveni evenimentele rutiere nedorite și pentru a crește siguranța bicicliștilor și a celor care folosesc trotinetele, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public Pitești, va pune în funcțiune noi semafoare cu lămpi electrice, în zonele cu marcaje verzi destinate circulației acestora. Astfel, potrivit sursei citate, începând de luni, 8 iulie, ora 08:00, semafoarele vor fi funcționale pe Bulevardul Petrochimiștilor, în zona: bl. B4, sc. E – bl. B8 – Farmacia Catena. Montarea acestor semafoare vizează o mai mare siguranță pentru toți cei care tranzitează zona, fie că se deplasează cu bicicleta, cu trotineta sau pe jos.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Eurial Invest Pitești angajează Consilier Vânzări Auto

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole