Noi măsuri de siguranță rutieră în cartierul Prundu, Pitești

de | 03.09.2024 14:38 | Administrație, Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere nedorite, astăzi, 03 septembrie, s-a montat un indicator rutier de prioritate cu semnificația ,”Prioritate față de circulația din sens opus” în dreptul blocului B24A, pe strada Horia, Cloșca și Crișan, din cartierul Prundu.

Astefl, potrivit celor edin administrația locală din Pitești acest indicator oferă prioritate conducătorilor auto care circulă dinspre Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi” către Piața Prundu. În același timp, la capătul sectorului de drum s-a montat indicatorul cu semnificația ”Prioritate pentru circulația din sens invers”, în dreptul punctului de transformare PT24, destinat conducătorilor auto care vin din zona pieței către Școala Gimnazială ,,Tudor Arghezi”. De asemenea, pe partea carosabilă a străzii Horia, Cloșca și Crișan, în zona dintre PT24 și blocul B24A, s-a montat și un limitator de viteză. ”Acțiunea a fost realizată de către Administrația Domeniului Public Pitești, conform avizării din Comisia de sistematizare a circulației rutiere din data de 07.08.2024”, potrivit informării celor din administrația publică din Pitești.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În prima zi de școală. Târgul de ONG-uri ”PITASO III – Voluntari pentru comunitate”, în Piața Primăriei Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: