Noi măsuri pentru siguranța rutieră: Sens unic pe străzile Horia, Cloșca și Maior Gheorghe Șonțu

de | 18.10.2024 17:15 | Județean, Administrație

De astăzi, Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a implementat noi măsuri de circulație în scopul creșterii siguranței rutiere. Aceasta include instituirea sensului unic de circulație pe strada Horia, Cloșca și Crișan, precum și pe aleea carosabilă din spatele blocului D4, ambele modificări având avizul Comisiei pentru sistematizarea circulației. Aceste schimbări vizează fluidizarea traficului și reducerea riscurilor de accidentare în zonele afectate.

Astfel, potrivit informării publicate, astăzi, Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit sens unic de circulație în următoarele zone:

  • Strada Horia, Cloșca și Crișan, între blocul B26 și Biserica Nașterea Maicii Domnului, în cartierul Prundu, cu direcție de circulație dinspre biserică spre blocul B26, conform avizului emis de Comisia pentru sistematizarea circulației, în data de 05.09.2024.
  • Aleea carosabilă din spatele blocului D4, pe strada Maior Gheorghe Șonțu, cu direcție de circulație dinspre parcarea supraterană către blocul D6, conform avizului emis de Comisia pentru sistematizarea circulației, în data de 07.08.2024.

Aceste măsuri au fost luate pentru a spori siguranța rutieră în zonele respective.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bradu. De la 1 noiembrie, se depun cereri pentru ajutorul de încălzire

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole