O medalie de argint și două de bronz pentru România la Campionatul European de Box pentru Seniori U23

de | 21.10.2024 17:35 | Național, Eveniment

România a avut o prestație remarcabilă la Campionatul European de Box pentru Seniori U23, desfășurat la Sofia, obținând o medalie de argint și două medalii de bronz.

România a avut o performanță deosebită la Campionatul European de Box pentru Seniori U23, desfășurat la Sofia, reușind să obțină o medalie de argint și două medalii de bronz.

Potrivit Federației Române de Box, medalia de argint a fost câștigată de Loredana Marin (66 kg, feminin), care a ajuns până în finală după o prestație excelentă. Deși a fost învinsă în ultimul meci de ucrainenca Nataliia Merinova, Loredana a demonstrat un spirit de luptă admirabil.

Medaliile de bronz au fost obținute de Maria Cimpoieru (81 kg, feminin) și Florin Ioniță (+92 kg, masculin). Florin a avut o parcurs bun, reușind să câștige la puncte în fața englezului Thomas Damar și să-l elimine pe Nicolai Burdiuja (Republica Moldova), înainte de a fi învins în semifinale de ucraineanul Vasyl Tkachuk.

România a dovedit încă o dată că are sportivi talentați și dedicați, care reprezintă cu mândrie țara pe plan internațional.

Foto: Facebook Federația Română de Sport

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prețul cerut de un bucureștean pentru o Dacia 1100 de colecție fabricată în 1969

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Republica Moldova