Mesaj impresionant pentru pompierii argeșeni de la proprietarul casei din Băiculești care a luat foc

de | 19.07.2024 21:20 | Județean, Lifestyle

În urmă cu două zile, un incendiu violent a avut loc într-o gospodărie din comuna Băiculești, satul Zigoneni. Acoperișul și primul etaj al unei vile au fost cuprinse de flăcări.

Proprietarul este plecat din țară, iar focul a fost văzut de vecini, care au alertat imediat autoritățile.

bdec0d14 21cd 462f b268 ff659875ce4e - Mesaj impresionant pentru pompierii argeșeni de la proprietarul casei din Băiculești care a luat foc

Cinci echipaje de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului și s-au luptat aproximativ trei ore cu flăcările.

Din păcate, în ciuda intervenției prompte, au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, bunuri materiale aflate depozitate în podul locuinței, tavanele și bunurile depozitate în camerele de la etaj. Totodată, s-a degradat  și tâmplăria PVC de la etajul superior.

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric.

În urma evenimentului nefericit, proprietarul casei le-a transmis pompierilor argeșeni un mesaj de mulțumire pentru că i-au salvat cea de-a doua casă.

Mesajul i-a emoționat pe reprezentanții ISU Argeș.

451552811 797244059257112 1446389395994006718 n - Mesaj impresionant pentru pompierii argeșeni de la proprietarul casei din Băiculești care a luat foc

Din nefericire, există momente în viață când se întâmplă și lucruri neplăcute, care nu pot fi prevăzute.
Printr-o astfel de situație a trecut și un cetățean care deține o proprietate în comuna Băiculești, unde a izbucnit un incendiu.
La momentul ajungerii colegilor noștri, flăcările deja se manifestau în dezvoltare la o locuință și amenințau să se extindă și la cea de-a doua. Cu eforturi susținute, pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la cea de-a doua casă, astfel, aceasta fiind salvată.
Astăzi am primit un mesaj de la proprietar… am fost foarte bucuroși și profund emoționați de ceea ce ne-a transmis, mesaj pe care dorim să îl împărtășim și cu dumneavoastră: ”Numele meu este …. Cristian, sunt proprietarul casei care a ars pe data de …… 2024 în com.Băiculești.
Sunt cetățean român stabilit în U.K. de cca 8 ani de zile, încă nu am ajuns în România, luni am să ajung , nu am văzut încă dezastrul… vreau prin acest e-mail să mulțumesc Instituției de Pompieri, băieților care au participat la stingerea incendiului, datorită profesionalismului dv. cea de-a doua casă a fost salvată, vă mulțumesc din suflet încă o dată”.
La rândul nostru și noi dorim să îi mulțumim pentru aprecierea și încrederea acordată și îl asigurăm că întotdeauna vom fi alături de cei care au nevoie de ajutorul salvatorilor!”, este mesajul postat pe Facebook de ISU Argeș

Foto: Facebook Florian Cristian Idița/ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/incident-grav-rucar-barbat-fost-muscat-177634/

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băiculești

Ultimele articole