Mesajul lăsat de tricolori în vestiarul din Munchen, după eliminarea de la EURO 2024

de | 03.07.2024 18:03 | Național, Lifestyle

Echipa națională a României a înfruntat ieri seară selecționata Olandei în faza optimilor de finală de la EURO 2024.

Din păcate, România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, iar băieții antrenați de Edi Iordănescu au părăsit competiția din Germania.

Tricolorii au ținut însă să lase o impresie frumoasă până la final și au lăsat vestiarul într-o stare impecabilă.

Oaspeții perfecți. În urma eliminării de la #EURO2024 de aseară, România a lăsat vestiarul din München impecabil cu o scrisoare emoționantă către gazdele germane.”, este mesajul postat pe Facebook de reprezentanții UEFA

Pe lângă curățenia ireproșabilă, ei au lăsat și o scrisoare pentru organizatori, textul fiind atât în limba română, cât și limba germană.

UEFA EURO 2024 a fost una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice din istoria noastră și ne-am bucurat că Germania a asigurat scena. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a adus împreună în jurul magiei fotbalului.
Plecăm din Germania știind că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit aici. A fost o onoare să fac parte din marea familie a fotbalului european.
Mulțumim mult pentru că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă! Suntem recunoscători pentru toate facilitățile care au făcut parte uriașă din experiența noastră pozitivă la EURO 2024.
Naționala României”, a fost mesajul transmis de tricolori.
Gestul tricolorilor a fost lăudat de toată presa europeană, jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport spunând că România merită aplauze chiar dacă a fost eliminată.
Foto: Facebook UEFA
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Olanda

Ultimele articole