Mesajul naţionalei de fotbal pentru sportivii români care participă la Jocurile Olimpice

de | 26.07.2024 10:30 | Lifestyle, Național

Astăzi va avea loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, iar echipa naţională de fotbal a transmis un mesaj de încurajare sportivilor participanţi.

Dragi sportivi români, Pentru noi, jucătorii echipei naţionale de fotbal a României, Euro 2024 a fost cea mai frumoasă experienţă din carieră. Acum, înaintea Jocurilor Olimpice, cea mai importantă competiţie pentru fiecare dintre voi, vă dorim să aveţi şi voi parte de momente de neuitat şi să duceţi România cât mai sus. Mult succes în lupta pentru medalii! Hai România!”, este mesajul transmis pe Facebook prin Radu Drăguşin.

La Paris 2024, România va participa pentru a 23-a oară la Jocurile Olimpice de vară, țara noastră fiind reprezentată de 106 sportivi.
Cea de-a XXXIII-a Olimpiadă are 19 zile de competiţie (handbalul, fotbalul şi rugbyul au început mai devreme, pe 24 iulie), iar 10.500 de sportivi se vor înfrunta în peste 300 de probe.
Olimpiada se va încheia la 11 august, cu o ceremonie la celebrul Stade de France din Saint-Denis.
stiripesurse.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: