Meseria de polițist, pe înțelesul tinerilor, la evenimentul Ziua Carierei

de | 13.11.2022 11:01 | Știri, Eveniment, Județean

Sâmbătă, 12 noiembrie, polițiștii argeșeni au fost prezenți, la Biblioteca Dinicu Golescu din Pitești, la evenimentul Ziua Carierei, organizat de Clubul Interact.

 

polițist

 

Polițiștii Serviciului Criminalistic, cei din cadrul  Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și ai Secției 1 PolițiePitești au adus în atenția tinerilor meseria de polițist.

Cu această ocazie tinerii au descoperit, cu interes, tainele meseriei de polițist: de la uniforma specifică, echipamentul complet de intervenție, până la tainele muncii de criminalist.

 

polițist

 

Totodată, pentru a satisface curiozitățile celor participanți, polițiștii le-au vorbit despre satisfacțiile dar și despre dificultățile întâmpinate în activitate. De asemenea au vorbit și despre particularități legate de cercetarea la fața locului, despre cum se prelevează urmele și amprentele.

 

Curiozitatea tinerilor pentru toate aceste activități dovedește faptul că meseria de polițist prezintă interes pentru aceștia”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

Foto: IPJ Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole