Un microbuz cu 7 militari americani s-a răsturnat în Caracal!

de | 30.11.2023 09:45 | Știri, Eveniment

Un microbuz în care se aflau șapte militari americani de la Baza Deveselu s-a răsturnat, miercuri, pe centura ocolitoare a orașului Caracal.

Cinci dintre aceștia au fost răniți și au fost transportați la Spitalul municipal Caracal, pentru a primi îngrijiri medicale.

IPJ Olt a anunțat că a fost sesizat cu privire eveniment.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, la intersecţia VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a transmis sursa citată, potrivit Digi24.

 

În urma incidentului, cinci victime, pasagere în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal.

Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină răsturnată pe A1! Victima este un tânăr de 29 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Caracal | Deveselu | Olt

Ultimele articole