Mihai Coteț: ”Când nu ai rezultate, doar aroganța te poate face învingător incontestabil”

de | 05.06.2024 09:48 | Pitești, Politic

Piteștiul vrea schimbarea mai mult decât oricând după 34 de ani cu aceiași oameni la conducerea orașului, dar mai ales după acest ultim mandat. ”Cetățenii se simt abandonați, sfidați și nereprezentați”, declară Mihai Coteț, omul de afaceri care candidează la Primăria Pitești din partea PNL. Potrivit acestuia, doar prezența la vot poate aduce schimbarea mult dorită și face un apel către piteșteni să nu se lase intimidați de mesajele celor care se declară învingători incontestabili.

”Le spun piteștenilor să nu se lase intimidați, să nu-și piardă speranța și să creadă în puterea votului lor”

”Patru ani, în calitate de consilier, m-am aflat printre piteșteni. Acum, în campanie, zilnic am luat cartierele la pas, pentru a le spune oamenilor ce vreau să fac pentru orașul nostru. Cei care vor să vadă ce cred cu adevărat oamenii despre administrația locală, pot intra pe paginile mele de socializare pentru a vedea înregistrările video, dincolo de orice manipulare sau cosmetizare. Când supărarea oamenilor este atât de mare, când dorința lor de schimbare e atât de evidentă, să vii să susții că ai fi învingător incontestabil, deși rezultatele nu te recomandă, asta înseamnă să fii arogant. Asta înseamnă să-ți sfidezi cetățenii și să le transmiți că votul lor nu contează. Când nu ai realizat nici 20% dintre angajamentele luate, când, mai mult decât atât, oamenii sunt cotropiți de mizerie și buruieni în cartiere și nu te-au văzut decât la televizor, nu ai cum să fii învingător incontestabil decât în propriul comunicat de presă. De aceea le spun piteștenilor să nu se lase intimidați, să nu-și piardă speranța și să creadă în puterea votului lor.”, a declarat Mihai Coteț.  

”Este important ca, anul acesta, să votăm util, să nu mai risipim votul pe locul 3”

Omul de afaceri îi mai îndeamnă pe piteștenii care își doresc schimbarea să dea, de data aceasta, un vot util.

”Știu că sunteți sătui până în gât de promisiuni, de minciuni, de aroganță, de incompetenți… Și eu sunt! De aceea candidez la Primăria Pitești. Avem o șansă reală să aducem schimbarea la Pitești, așa cum am fi avut și acum patru ani, dacă votul pe dreapta nu s-ar fi împărțit. Învățând din greșelile trecutului, este important să dăm un vot util candidatului cu cele mai mari șanse să învingă gașca pesedistă. Actualul primar Gentea a fost ales cu doar 16.000 de voturi din 140.000 de cetățeni cu drept de vot. Candidații pe zona de dreapta au adunat 23.000 de voturi! De aceea este important ca, anul acesta, să votăm util, să nu mai risipim votul pe locul 3, pentru a gira în continuare actuala administrație. Nu întâmplător sunt adversarul nr.1 al lui Gentea. Patru ani, în calitate de consilier local, și eu și echipa mea ne-am bătut pentru orașul nostru cu un PSD arogant, lipsit de transparență și eficiență, același PSD lipsit de scrupule pe care-l știți de 34 de ani. Toate aceste cifre ne arată cât de ușor poate fi făcută schimbarea mult așteptată. Dragi piteșteni, e suficient să ieșiți la vot!” – este mesajul candidatului liberal Mihai Coteț.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Piteștenii trebuie să se simtă în cartierul lor ca acasă”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Pitești | Vedea

Ultimele articole