Mihai Coteț: ”Piteștiul înseamnă ACASĂ pentru mine și, ca orice om de bună-credință, vreau ca ACASĂ să ne fie bine”

de | 20.05.2024 17:38 | Pitești, Politic

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, a subliniat astăzi, când se împlinesc 636 de ani de la prima atestare documentară, că îți dorește ca Piteștiul ”să aibă parte de schimbarea pe care o merită un oraș cu o așa istorie”. Totodată, liberalul subliniază că ”Piteștiul înseamnă ACASĂ pentru mine și, ca orice om de bună-credință, vreau ca ACASĂ să ne fie bine”.

Iată mesajul transmis de Mihai Coteț:

”Piteștiul este orașul în care m-am născut, în care am crescut, în care am studiat, în care m-am întors după facultate și mi-am deschis un business, în care mi-am făcut o familie, în care vreau să-mi aduc copiii înapoi.

Piteștiul înseamnă ACASĂ pentru mine și, ca orice om de bună-credință, vreau ca ACASĂ să ne fie bine.

Astăzi, Piteștiul împlinește 636 de ani de la prima atestare documentară și-i doresc să aibă parte de schimbarea pe care o merită un oraș cu o așa istorie.

Mi-aș fi dorit ca cei 34 de ani de democrație să-i fi adus înflorire și prosperitate. Din păcate, i-a adus doar stagnare, generații după generații fiind părăsit de tinerii săi. În tot acest timp, Piteștiul meu a pierdut populația unui oraș cât Mioveniul, în timp ce alte comunități au înflorit și s-au dezvoltat de la un an la altul. Numărăm pe degetele motivele de mândrie, brandurile care au mai rămas nedistruse în orașul nostru de o administrație coruptă și incompetentă.

Piteștiul meu, însă, are un potențial imens și are cetățeni care au deschis ochii, au văzut că în altă parte s-a putut, deci totul este doar o chestiune de bună administrare. Atât și nimic mai mult.

Sunt convins că în 2024 ne vom lua Piteștiul înapoi din mâinile găștii care l-au confiscat. Vom începe, împreună, să scriem pagini frumoase de istorie. Va fi începutul Piteștiului în care ne va fi drag să trăim și în care copiii noștri își vor dori să rămână sau să revină.

La mulți ani, piteșteni! Să fiți sănătoși și să aveți încredere că schimbarea începe cu fiecare dintre voi!”

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: ”Violența nu e doar domestică, nu trebuie trecută sub tăcere. Nici ignorată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mihai Coteț | Pitești

Ultimele articole