Mihai Coteț: ”Zilnic vorbim cu piteștenii, așa cum am făcut-o și în ultimii patru ani”

de | 18.05.2024 18:44 | Pitești, Politic

Mihai Coteț, candidat PNL la Primăria Pitești, a mers zilele acestea să vorbească cu cetățenii prin mai multe zone ale municipiului. Vineri, omul de afaceri Mihai Coteț a fost împreună cu echipa liberală în zonele George Coșbuc, Centru, Banat si Exercițiu, iar astăzi în Piața Ceair.

Liberalul a precizat vineri seară că ”zilnic vorbim cu piteștenii, așa cum am făcut-o și în ultimii patru ani. Ne cunosc, ne recunosc. Știu că nu suntem ,ăia care vin o data la patru ani să ne mintă”. Nu, noi suntem cei care patru ani am fost în cartiere, iar acum venim și le spunem că au cu cine face schimbarea pe care o doresc atât de mult și că vom lupta așa cum am luptat și până acum: cu determinare și bună-credință.

Am alături de mine o echipă de oameni numai suflet, oameni cu o carieră în spate, oameni care au ce să ofere comunității.

Spuneți că vreți altceva, o altă clasă politică, o altă administrație, primari care să nu vă mai mintă, să nu vă mai fure, să nu vă mai ignore. Am făcut un pas în față, patru ani am fost consilier local, m-am luptat cu camarila PSD și cu desfrâul pe bani publici și azi vin în fața voastră și vă spun că sunt gata să mă lupt pentru ca orașul nostru să aibă un viitor.

Sâmbătă echipa liberală a fost ”La pas, prin Pitești – Piața Ceair”.

Sursă foto: Facebook Mihai Cotet Sursă foto: Facebook Mihai Cotet

Piața Ceair ar fi trebuit să fie cartea de vizită a Piteștiului, pentru că este piața centrală a municipiului, pentru că s-au investit milioane în modernizarea ei, dar și din respect pentru comercianți și pentru piteștenii care plătesc taxe și impozite.

Din păcate, acolo avem mai degrabă un colector de chirii, nu un administrator. Avem încasatori de taxe de protecție, căci piața a fost dintotdeauna raiul evaziunii, or, așa ceva nu poate înflori decât sub umbrela unei administrații corupte.

Administrația locală nu i-a întrebat nici măcar o singură dată pe comercianții de acolo care sunt problemele cu care se confruntă, ce părere au despre chiriile duble, dacă le pot suporta, ce părere au despre condițiile din piață, ce este de îmbunătățit. De ce? Pentru că este o administrație care nu reprezintă un oraș, ci un grup de interese.

Oamenii ne spun că s-au săturat, că vor o schimbare și că la vot vor da de pământ cu aroganța și incompetența”, a transmis Mihai Coteț pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015.

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț a cerut REFERENDUM pentru Pădurea Trivale. 87,5% dintre piteșteni vor arie protejată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Banat | Mihai Coteț | Piața Ceair | Pitești | Trivale